logo KV Car Cleaning double white 01 1

Coaten, waxen & polieren

Coaten

Om de laklaag op uw wagen extra te beschermen, kunnen wij die coaten. De coating heeft een vuilafstotende werking en beschermt het oppervlak langdurig – tot wel vier jaar – tegen weersinvloeden (bv. regen of uv-stralen).

U heeft bij ons de keuze uit diverse coatings van topmerken zoals Labocosmetica.  Zelfs transparante PPF, die beschadiging door steenslag tegengaat, zit in ons assortiment.

Afhankelijk van uw wagentype raden wij een tweejaarlijkse of zesjaarlijkse coating aan. U geniet bij ons steeds van een garantie en ontvangt een certificaat na de behandeling.

vuilafstotende coating
auto polieren

Polieren

Een uitstekende techniek om krassen, vuil en vet aan te pakken, is polieren. Eerst wassen we uw wagen grondig, waarna we vervuiling zoals boomhars, teer en insecten verwijderen met klei. De clay bars schuren het oppervlak licht op en bereiden het voor op het polieren.

Vervolgens brengen we een speciale pasta aan op de lak, die diep inwerkt en de doffe lak weer laat glanzen. Zo kunnen we alle oneffenheden makkelijk corrigeren en verlaat uw wagen onze garage in topconditie! Als u dat wenst, kunnen we evengoed de koplampen opschuren en polieren.

Waxen

Net als een coating beschermt een waxbehandeling de carrosserie van uw wagen tegen vocht, uv-stralen en vuil. Wij brengen de waxlaag aan op schone wagens m.b.v. een zachte microvezeldoek. De wax zal de lak voeden en blijft verbazend lang zitten. Na afloop kan u de beschermlaag eenvoudig wegpoetsen. Vul gerust ons contactformulier in bij vragen.

labocosmetica car polish 1

Uw wagen laten coaten, waxen of polieren?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!